Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

martes, 6 de septiembre de 2016

Anàlisi de la entrada dedicada als crossovers i als universos compartits


A l'entrada d'avui us parlaré dels resultats i la difusió que ha tingut l'entrada dedicada a parlar dels crossovers i els universos compartits que vaig publicar el passat 19 d'agost, a més a més també us demanaré la vostra opinió sobre alguns dels temes tractats i altres que poden acabar apareixent en futures entrades del blog.

L'entrada dedicada als crossovers i als universos compartits va ser publicitada tant a través del propi blog (mitjançant el seu feed d'entrades) com a través de la xarxa social Google+ usant la meva recentment inaugurada col·lecció dedicada a la Teoria del rol i publicant entrades en les comunitats que vaig creure més adequades, amés a més també va tenir repercusió a la xarxa socila Twitter i més concretament al compte de La Marca del Este (amb 6 m'agrada i 5 retweets en el moment d'escriure aquestes línees) així com en el número 75 d'Ocin, publicació digital periòdica d'oci independent.


Taules de resultats

A continuació apareixen enumerats els resultats de visites, comentaris i +1 (he tingut en consideració el periode comprés entre la publicació de l'entrada i el final del mes):

Blogger
Entrada Visites Comentaris +1

Castellà
415 6 (3 són meus) 12

Català
191 0 0

Anglés
205 0 1
Fes click a les fletges roges per veure la publicació


Google+
Col·lecció Compartit Comentaris +1

Teoría del rol - Teoria del rol - RPG theory
1 0 3
Comunitat Compartit Comentaris +1

Walküre, el juego de rol
(Material de Inspiración)
0 2 (1 és meu) 5

Mundosmaster
(Propuestas)
0 1 12

Juegos de Rol en Español
(Publicaciones de Blogs de Rol)
0 0 1

Pen & Paper RPG Bloggers
(Blog Updates)
0 0 2

G+ Tabletop Roleplaying Games
(Directed Promotions)
Sense activitat

RPG
(Shameless Plugs)
Sense activitat
Fes click a les fletges roges per veure la publicació


Tal i com es pot apreciar ha tingut un gran èxit en el blog tot i que no tant a Google+, sent la repercusió més important en les comunitats de rol en castellà, tot i que aquest grau relatiu d'èxit, ja sigui important o no, també es pot deure al fet d'haver dut a terme la seva publicació en ple periode estiuenc i a la barrera idiomàtica, quelcom que espero que es vegi esmenat en un futur per l'anunci per part de Nocturnal Media el passat mes de maig sobre la publicació d'Aventuras de la Marca del Este i Walküre en anglés; la pregunta, es clar, es si passarà el mateix amb La Puerta de Ishtar i si hi haurá alguna editorial de parla anglesa que s'animi a publicar la traducció.

L'enquesta

I ja per acabar aquesta entrada d'anàlisi m'agradaría que, si no us importa i teniu temps, omplissiu l'enquesta que ve a continuació:



Gràcies per la vostra atenció.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario