Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 13 de mayo de 2015

Caixa Negra: La Llamada de los dioses – Sessió 2

Continuo amb el diari de campanya de La Llamada de los dioses que estic arbitrant per al meu grup de joc habitual de La Cofradía del rol (trobareu el relat de la primera sessió aquí).



Com sempre recordar-vos que es probable que us trobeu spoilers, per tant si estéu jugant la campanya o aneu a fer-ho es probable que no volgueu llegir més enllà d'aquest punt (o sí, ves a saber).

Com us deia avui us presento la segona sessió de joc amb un inici una mica accidentat pel que fa a la disponibilitat del local on jugar (es va haver d'improvitzar a l'ultim moment) i l'absència de dues de les jugadores, però bé, es quelcom que es va poder arreglar sense que hi haguessin gaires problemes.


Al final de l'episodi anterior els personatges es disposaven a pujar a l'última coberta que els hi quedaba per explorar del Sombra Rauda i acabar amb les criatures goblinoides que s'hi podessin trobar, fet que van aconseguir fàcilment i que va donar lloc a a escenes diverses com l'excelente actuació de Kai la samurai (el personatge, tot i no estar la jugadora que l'encarna i ser interpretat per mí va aconseguir unes bones tirades), la del místic Meler per recuperar la barca amb el tresor (tot i que es va acabar remullant quan va saltar per la borda com si fos Jackie Chan) després que l'assassí Heldenhammer aconseguís acabar amb l'orc que hi remava.

Després de que es dediquessin a registrar els camarots de la coberta i enfrontar-se als goblins que hi quedaven (i capturar-ne un de viu que es va rendir al veure's superat en nombre) els personatges es van dedicar a fer un recompte de tot alló que havien descobert i de tots esl objectes que els hi podien ser útils per enfrontar-se a la travesia que els esperava, com per exemple l'objecte màgic conegut com a Cullera de Fistan, que permet alimentar màgicament a 5 persones durant un día i que va ser correctament identificada per Meler, una magnífica ullera llargavista i una carta de navegació que va descobrir la semielfa Luna i que junt amb els coneixements de Saber natural de l'assasí es van poder usar per calcular un rumb (el jugador va usar de forma inteligent l'habilitat pera localitzar l'Estrella Polar al cel nocturn).

Pel que fa a les reparacions del vaixell aquestes van durar tot un dia d'intens treball, però al final els personatges van aconseguir tapar les vies d'aigua del casc i improvitzar una vela cosint totes les peces de roba que van trobar (tot i que es va descobrir que cosir no era una de les habilitats en les que el clergue estigués especialment versat per a major desesperació del místic 8)). Va ser en aquest moment quan també es van adonar que el clergue Brune, al que havien conegut a la sessió anterior, havía desaparegut misteriosament del vaixell, fet que no va fer més que aixecar les sospites respecte al que estava passant 8).


Aquella nit, mentre decidien quins eren els pròxims pasos a seguir i que feien amb el goblin que havíen capturat (i per les converses que mantenien entre ells era per cambiar-los l'alineament ipso facto ಠ_ಠ), van descobrir un llum a l'horitzó que a l'endemà es va revelar com a un vaixell enemic, amb la vela principal adornada amb un ferotge ull sagnant (“potser siguin amics...” van dir amb ironia) que els estava seguint i que segur que estaria ple fins al capdamunt d'orcs o éssers similars.

Evidentment això suposava que s'apropava un combat naval que van resoldre audaçment amb les balistes d'abord i tàctiques com la de la barca carregada amb pols explosiu que van usar com a mina flotant (i amb el goblin que havien capturat anteriorment a bord... Aquests alinenaments un altre cop ಠ_ಠ).

Aquella mateixa nit els personatges van rebre la inesperada visita d'un cadaver embotornat i d'ulls brillants que va pujar a bord sense que es donessin compte, es tractava del cadaver reanimat d'un dels mariners que va intentar atacar-los i al que ben aviat van vencer llençant-lo de tornada a l'aigua.

Qué passarà a la propera sessió?

Como s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elemants gràfics que acompanyen aquesta entrada están creats a partir d'elements de


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario