Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 29 de abril de 2015

Caixa Negra: La Llamada de los dioses – Sessió 1

El passat dissabte vaig començar a arbitrar la campanya La Llamada de los dioses de la Caixa Negra d'Aventuras en La Marca del Este (que ja vaig ressenyar anteriorment en aquesta entrada del blog) amb el meu grup de joc habitual a l'associació La Cofradía del rol de Barcelona. L'inici d'aquesta campanya també marca l'inici d'una sèrie d'articles en els que parlaré de les nostres sessions de joc i que també servirà com a diari de campanya per als meus jugadors.



Es probable que alguns dels meus lectors també estiguin a punt d'iniciar les seves aventures en aquesta cmpanya o que siguin susceptibles de fer-ho, si es aquest el cas millor que no segueixi endavant ja que corre el risc de llegir spoilers tal i com diu River Song a la sèrie televisiva Doctor Who (tot i que també es molt probable que l'acció de la campanya varii segons les accions dels seus personatges, el rerafons que s'han pensat els jugadors i les idees que se m'ocorrin).

Abans de començar permeteu-me presentar-vos als jugadors i els seus personatges:


I un cop fetes les presentacions és el moment de començar aquesta saga:


Els personatges s'han embarcat en el vaixell Sombra Rauda, la nau insignia de la flota de Salmanasar que parteix amb les veles inflades i les banderes onejant al vent, disposada a entrar en combat, cosa que ben aviat es produeix... i es en aquest moment que s'esdevé l'inesperat i tot empitjora...


Els personatges es desperten envoltats dels cadàvers dels seus companys i els dels asaltants de la nau (orcs i altres criatures goblinoides), també perden de manera aleatòria una part del seu equipament (les seves llistes d'equipament tenen unes sèries numériques que permetien decidir amb les corresponents tirades de daus el que perdien) i només disposaven de la meitat dels seus punts de vida com a resultat de l'explosió que ha sacsejat la nau, a més a més també descobreixen que a la bodega on es troben s'està inundant degut a diverses vies d'aigua, per tant el vaixell s'acabarà enfonsant si no les tapen.

Desprès d'un despertar tan incòmode comencen a explorar el vaixell i ben aviat ensopequen amb enemics que encara son vius amb els que s'hi han d'enfrontar i que de moment aconsegueixen vencer amb més o menys sort, gràcies a les pocions de curar ferides lleus i greus que van aconseguir registrant les cabines de la tripulació i d'alguns crítics ben posats com els de la Kai, que va aconseguir decapitar a un dels orcs que dirigia als goblins, ja que l'encanteri de Foc Imaginari de Morkhan no va aconseguir espantar als essers verds (tot i que sembli mentida donat el caos degut a l'explosió i l'aparició de flames van aconseguir superar la seva tirada de moral).

Durant la seva exploració del vaixell també van acabar descobrint a Brune, un dels clergues que s'encarregava de curar a la tripulació (sí, van ser prou llestos per descobrir la trampa d'agulla enverinada del pom de la porta de la cabina de Brune, però es que realment era fàcil veient els cadavers dels pells verdes que estaven davant la porta sense cap indici que assenyalés una mort violenta).

Gràcies a Brune van saber de la trapa secreta que els va permetre pujar a la coberta superior i sorprendre a l'osg i la seva tropa de goblins que provaven de posar a punt les balistes que allí hi havia, en aquest moment també es va produïr un fet curiós i es que Heldenhammer, aprofitant les habilitats pròpies de la seva classe, había pujat al vaixell disfressat de dona, i en aquell moment va decidir canviar d'aspecte i improvitzar una màscara que li permetés fer-se passar per una criatura goblinoide aprofitant les ombres (evidentment la resta de jugadors no s'ho esperava però també va ajudar a sorprendre l'osgo i la seva tropa).

Un cop netejada la coberta van començar a registrar les cabines que hi havia i van tenir una topada amb un ramat de rates gegants i el seu “pastor”, un hobgoblin que va ser rápidament eliminat per Heldenhammer, tot i que les rates van ser més problemàtiques (aquelles tirades...).

Després d'acabar amb les rates van decidir esbrinar on es trobava el vaixell i una mirada per una de les portelles obertes de les balistes ben aviat els va confirmar que es trobaven al bell mig del mar, sense terra a la vista ni cap altre vaixell a les proximitats, per tant la cosa s'estava complicant... També van decidir investigar les balistes per si es podien usar per enfrontar-se a la resta d'enemics que previsiblement encara podien estar ocupant la nau, però tenint en compte que son unes armes una mica pesades i que, tal i com es van adonar Kai i Morkhan, les fletxes que usen com a projectils están cobertes de certa polsina (sí, el causant de l'explosió amb la que comença l'aventura) es millor no jugar massa amb les balistes no sigui que s'acabi enfonsant el vaixell, i ja que parlem de jugar, Morkhan va intentar construir un parell de granades posant la polsina dins dels flascons de vidre que diua el grup, peró les seves tirades d'alquimia no van ser prou bones i es van acabar trencant els recipients.

Ara s'están preparant per a pujar a la coberta superior i l'última que queda per explorar, ja saben que hi ha orcs examinant el funcionament de la catapulta que hi ha allí i també saben que els mar s'està començant a picar.
Qué passarà a la propera sessió?

Como s'acostuma a dir:

Continuarà...


Els elemants gràfics que acompanyen aquesta entrada están creats a partir d'elements de Freepik i Openclipart.


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario