Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

sábado, 31 de mayo de 2014

Noticies de maig de 2014 (Tercera part)

I més noticies per l'última entrada d'aquest mes:

Novetats


 

 
 

Ja s'están coneixent més novetats de Dungeons & Dragons Next. Per veure un resum actualitzat de com serà la cinquena encarnació del joc podeu consultar aquest article a EN World. A més a més Wizards of the Coast anuncia que la versió bàsica estarà disponible com a descàrrega gratuïta en format pdf.


Traduciendo Rol anuncia el projecte d'editar Savage Worlds de Pinnacle Entertainment a Espanya.

 

Neix una nova iniciativa de jocs de rol i literatura juvenil a Espanya: Akuma Studio. L'objectiu d'aquest projecte es promoure l'edició de jocs per part d'autors espanyols respectant al màxim l'obra de creadors i il·lustradors amb una cuidad línea editorial.

El seu primer projecte es el joc de rol Akuma, d'estètica manga que està previst que es financií amb una campanya de mecenatge a través de Verkami.


Three Fourteen Games posa a la venda l'ambientació distòpica Lluvia. Els guanys recollits en aquesta venda es donarán a la Fundación de Amigos del Centro de Salud Infantil de Varsovia.



La editorial Holocubierta anuncia que seguirà endavant amb la reimpresió de les Caixes Roja i Verda de Aventuras en la Marca del Este encara que sigui amb una tirada menor.


El pdf de la caixa bàsica de Adventures in the East Mark (edició americana de Aventuras en la Marca del Este duta a terme per Extra-Dimensional Publishing a través d'un mecenatge a Kickstarter) ja està a la venda a través de DriveThruRPG.

Esdeveniments

 

El proper dissabte 21 de juny es celebrrrá la I Jornada Friki-Rol Aranjuez. Entre moltes altres activitats que es durán a terme tambè es presentará el joc de rol Walhalla.

Mecenatges


Winchell Chung, creador del lloc web Atomic Rockets (la referència obligada per a tot autor que vulgui tractar el viatge espacial des d'una perspectiva científica) ha establert un mecenatge a Patreon per a tothom que vulgui i pugui ajudar-lo en el seu manteniment.



Alek Santonja "Kano" ha iniciat el mecenatge Table Runner a Verkami per a produïr mantells que també es puguin usar com a taulers a les nostres sessions de rol.

Cultura


La Comisió Federal de Comunicacions d'Estats Units (Federal Communications Commision, FCC) està treballant per proposar un conjunt de normatives que permeti als gegants de les comunicacions nordamericans acabar amb la Neutralitat a la xarxa. Per evitar que això es produeixi s'ha posat en marxa una petició online.


El Museo Metropolità d'Art de Nova York posa a disposició dels internautes prop de 400.000 obres de la seva col·lecció de forma oberta (veure les condicions d'ús i les preguntes freqüents).


Si esteu interessats en visualitzar el gran nombre de satèlits que orbiten la Terra voldreu consultar Lots of Satellites.

Descàrregues


El 13th Age System Reference Document de Pelgrane Press ja està disponible per a ser descarregat gratuïtament des de DriveThruRPG.


Un altre joc de rol que us pot interessar es Open Adventure, la beta del qual està disponible des d'aquest enllaç.


Des del blog Rol the bones Jacobo Peña ens ofereix una versió ampliada del Cthulhu Oscuro de Graham Walmsley.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario