Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 30 de octubre de 2013

Noticies d'octubre de 2013 (Segona part)


Imatge original de If We Don't, Remember Me.

Segona entrada de noticies del mes d'octubre, que com veureu segueix estant carregada de noticies realment interessants:

Novetats de Nosolorol Ediciones



Nosolorol Ediciones va celebrar el passat 26 d'octubre la inauguració de les seves noves oficines (podeu veure un reportatge en vídeo a aquesta entrada d'Aker Codicem).

A més a més de la festa d'inauguració també es va desvetllar la llarga llista de novetats per als propers mesos (prepareu-vos que es llarga):
  • Vampiro, edició 20é aniversari.
  • Blacksad, el juego de rol (dedicat al còmic creat per Juan Díaz Canales i Juanjo Garrido).
  • Reflejo, creat per Jordi Martín Caballero, en el que existeixen dos móns paral·lels de llum i foscor amb els jugadors al mig.
  • Malefic Time, basat en el còmic dels germans Royo i que ens trasllada a una Terra futura i al conflicte entre Llunars i Solars.
  • Els suplements Lagendarium Inferni i Daemonolatreia per a Aquelarre.
  • El Reino de la Sombra comptarà amb una pantalla il·lustrada per Pinturero, un suplement escrit per Pablo Claudio Ganter García (més conegut com El Poderoso Crom) i el Llibre avançat escrit per J.L. López Morales.
  • Cultos Innombrables, un joc ubicat dins dels Mites de Cthulhu escrit per M. J. Sueiro en el que els jugadors seran sectaris.
  • Unrealms, un joc en el que els éssers fantàstics s'ocultaran gràcies a l'ús de tecnologia avançada.
  • Magika, un joc d'estètica manga amb superheroïnes japoneses com a protagonistes.
  • Do, Peregrinos del Templo Volador (del que podéu trobar una ressenya a Fanzine Rolero).
  • Edició revisada de Taura DK.
  • Per a La Mirada del Centinela hi haurà la pantalla de l'àrbitre i els suplements Zumbatsa (per Colectivo 9) i Betlam Central (per Juan F. Donoso i Juan Lucha).
  • La Torre de Rudesindus disposarà de 4 suplements (un per cada estació) escrits per David García.
  • Dins de les aventures autojugables es publicaran Matrioshka (una aventura de misteri) i Paradox (una aventura de viatges en el temps).
  • Fragmentos tindrà un suplement dedicat al cinema de terror italià que durà per títol Profondo Giallo.
  • La Canción de Ares, un joc escrit per Manuel J. Sueiro, Pedro J. i Sergio Vergara que comptarà amb una barreja d'orcs, nazis...

I a més a més també celebraran una festa de Halloween el proper 31 d'octubre.

Neix un nou fanzine: Crónicas Salvajes


Durant aquests díes del mes ha nascut un nou fanzine gratuït: Crónicas Salvajes, que té per objectiu recuperar el gènere Pulp i d'Espasa i Bruixería que va florir als anys 80 del segle passat.

Admeten col·laboracions, per tant si hi estás interessat no dubtis a contactar amb el fanzine.

Noticies Old School: OSR Compatible, Swords & Wizardry, Open Gaming Content DOT com i altres retroclons

   

El món de la Old School Renaissance (OSR) també s'està movent amb l'aparició de llocs web com per exemple OSRCompatible, que proposa una normativa per identificar la compatibilitat dels jocs Old School, la llista completa que ens ofereix Grey Six i la promesa de Frog God Games d'alliberar com a descàrrega gratuïta el llibre de Swords & Wizardry si el Kickstarter de The Lost Lands: The Sword of Air arriba als 400 mecenes.

A més a més també ha sorgit un nou lloc web amb el propòsit de fer una llista amb tots els SRD disponibles sota la llicència OGL: Open Gaming Content DOT com.

Entrevista amb Pablo Ruiz Múzquiz



Amb motiu del mecenatge d'Adventures of East Mark The Freak Times entrevista a Pablo Ruiz Múzquiz, cofundador de Extra-Dimensional Publishing.
A més a més d'aquesta entrevista en el mecenatge també s'ha anunciat un parell d'actualitzacions que estic segur que us resultaran molt interessants: La possibilitat d'accedir a una beta de la traducció a l'anglès de la Caixa Blava i que la introducció de la Caixa Roja serà escrita per Frank Mentzer (si, aquest Frank Mentzer).

Edició en català de Summerland ja disponible



La edició en català per part de Maqui Edicions de Summerland, titulada Etern Estiu, ja està a la venda.

Ufos and Uzis: Alienígenes envaint la Terra


Dins dels preparatius per a les primeres proves de joc d'Ufos and Uzis el seu autor, Terrax el Maestro, ens pregunta pels alienígenes que poden envair la Terra (consulta aquesta entrada i aquesta altra), raó per la qual ens proposa un parell d'enquestes al seu lloc web.

Tercer Aniversari de Holocubierta: Publicació de la tira Sistema D13




El passat 26 d'octubre també es va celebrar el Tercer Aniversari de la editorial Holocubierta (podeu veure un reportatge en vídeo a aquesta entrada d'Aker Codicem) i també es va anunciar que publicaran en paper el famós webcomic El Sistema d13 (podeu veure la noticia en aquest enllaç).

I Jornadas AkerCon


I parlant d'Aker Codicem, el blog anuncia les seves primeres jornades per al 23 de novembre.

AJJR: Equinocci de Terror



Un altre dia de jocs que us pot interessar: La AJJR anuncia el seu Equinocci de Terror per al 2 de novembre.

Pelgrane Press: Gumshoe SRD i 13th Age SRD

   

Pelgrane Press ha posat a disposició dels afeccionats els SRD de Gumshoe i 13th Age (aquest últim també està disponible des de 13thagesrd).

Fate Hacks i Evil Hat Street Team


Ja que darrerament el joc Fate s'està posant de moda pot ser útil recordar les moltes variants del joc tal i com fa Rol Hypnos (entrada original de Walking in the Shadows) i el programa Evil Hat Street Team per promocionar el joc i en el que podeu guanyar jocs d'Evil Hat.

La Vall dels Pagesos. Una història interactiva d'Orn

 

L'il·lustrador i autor de còmics català Quim Bou va rebre d'un dels seus seguidors una història tipus "escull la teva aventura" d'un dels seus personatges més celebres, anomenat Orn. Aquesta aventura està disponible en castellà i català com a descàrrega gratuïta i l'autor busca a algú que se la tradueixi a l'anglès, algú es presenta com a voluntari?.

Nova etapa d'Open Gaming Monthly


Desprès dels seus primers 5 números Open Gaming Monthly es disposa a començar una nova etapa amb John Reyst al capdavant, si us interessa col·laborar podeu omplir aquest formulari.





I de moment això es tot... Déu meu, està ple de jocs i ara mateix estic una mica cansat ;)

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario