Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 12 de septiembre de 2013

Noticies de setembre de 2013

Ja hem arribat al mes de setembre, ple de noticies interessants que paga la pena comentar:

El Fanzine Rolero arriba a la seva 48ª edició


 


El Fanzine Rolero arriba a la seva quaranta-vuitena edició amb els següents continguts:

De tornada després de l'estiu amb el col·legi, venim amb els deures fets: Material que us debiem.

A ressenyes tenim actualitzada la quarta edició d'Ars Magica, per anar obrint boca a l'espera de la següent en castellà, de la ma de Miguel Rojas, que tambè ressenya The Adventures of Indiana Jones RPG, i Cronista tracta El Reino de la Sombra. Per últim, es ressenya Roles en Juego.

Verion, un dels autors del joc, ens explicarà que te d'interessant el seu Espada Negra JdR.

A extres per a jocs, tenim les unitats d'intervenció policial descrites per a Shadow Hunters per Carlos Plaza, també autor del joc, i un planeta per a ambientar partides de rol dels jocs basats en Warhammer 40.000, el tercer que us oferim, gràcies de nou a Miguel de Rojas.

Continuem la sèrie d'articles de Daniel Julivert sobre la creació de mons, ara s'encarrega del clima, cóm funciona i cóm aquest es relaciona amb la orografia.

També continua l'adaptació de l'ambientació de les noveles de Conan de Robert Edwin Howard al reglament de La Puerta de Ishtar. Ara toca el bestiari.

Però tampoc falta material per a jugar. El primer de tot que tenim per a oferir-vos es l'ambientació de Cazadores de Libros de Londres com a escenari per Fiasco JdR, una nova edició en castellà autoritzada d'Arcano XII duta a terme per Tirano.

Tenim una seqüela per a Noche Eterna, mòdul per a Fragmentos JdR, per Mario Fernandez, que ja signaba l'anterior.

I a més a més, Alien Odyssey, un hack de Lady Blackbird maquetat i il·lustrat i escrit per Ismael Avalos.

I la tira cómica de Kharma, que no ens estem de res.


20as Jornades de Rol a Reus


Els propers dies 28 i 29 de setembre del 2013 es durán a terme a La Palma , C/Ample nº 75, Reus (Tarragona) les 20as Jornades de Rol a Reus organitzades per l'Asociació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus. En aquest esdeveniment es realitzaran diverses activitats relacionades amb els jocs de rol, estratègia i simulació, així com també presentacions, conferències, tornejos i concursos.

En el següent enllaç trobareu informació addicional sobre les activitats programades i les bases dels diferents torneigs i concursos:

https://www.dropbox.com/sh/5rlb5qsd49rw7ws/zUcaYOXxJ4

Rápido y Fácil presenta Spartacus i Miles Templi


 


Des del lloc web de Rápido y Fácil se'ns presenten dos nous jocs fruit d'aquesta iniciativa: Spartacus (gladiadors de l'Antiga Roma) i Miles Templi (Cavallers Templaris).

Ludotecnia presenta els seus Concursos de Ressenyadors i Aventures


La editorial Ludotecnia presenta el Concurs de Ressenyadors (Pots guanyar una colecció completa de la sèrie Cliffhanger!) i el Concurs Criterium Cliffhanger Adventures per a crear aventures per aquesta línea de jocs.

Holocubierta presenta les seves futures novetats


La editorial Holocubierta presenta les seves pròximes novetats dins les seves múltiples línees de jocs(enllaç 1, enllaç 2, enllaç 3, enllaç 4 i enllaç 5):

 

 

 

Dins de Aventuras en La Marca del Este s'anuncia la tercera i última part de la campanya La Orden del Libro, titulada Redención.

Yggdrassill tancará la seva línea principal amb Los Hijos de Halfdan.

EL proper suplement de Omertà, titulat Capone's Empire: Chicago Wet City, estarà dedicat al Xicago d'Al Capone i inclourá informació per interpretar als agents de la llei encarregats de vetllar pel manteniment de la Prohibició, els Intocables.

Per a ZCorps s'anuncien tres suplements: Undead On Arrival (UOA), Manual del Controlador i Manual del Superviviente.

Pel que fa a Ars Magica 5º Edición la editorial anuncia que ben aviat tindrá enllestits el Bàsic i la Pantalla i que les següents publicacions de la línea serán l'aventura La Alianza Rota de Calebais i el suplement Casas de Hermes: Castas.

Per a Keltia: Las Crónicas del Rey Dragón, joc basat en les llegendes artúriques, s'anuncia que la traducció del llibre Bàsic ja está quasi corretgida a l'espera de maquetar-lo, alhora que es publiqui el llibre també es publicará la Pantalla (amb il·lustracions de Manzanedo) i ja s'anuncien els següents títols de la línea: Avalon, El Viejo Norte, Yr Hen Ogledd, Mynnyd Baddon, La Isla Esmeralda i Camlaan.

conBarba anuncia la propera edició espanyola de Fate



La editorial conBarba anuncia la propera edició a Espanya del joc Fate en les seves modalitats Core i Accelerated.

Mecenatge del LotFP Hardcover Referee Book


A les poques hores d'iniciar-se, el mecenatge del LotFP Hardcover Referee Book a indiegogo ja supera ampliament la recaptació prevista de 2000 € (en el moment d'escriure aquestes línies ja arriba als 6.564 € i encara falten 35 dies per a que s'acabi la campanya).

Blogs d'interés: Dyson's Dodecahedron i Frugal GM

 

Com segurament ja sabreu, m'agrada donar a conèixer blogs i llocs web que us poden ser útils, per tant avui us presento Dyson's Dodecahedron (on podreu trobar recursos relacionats amb els personatges de jocs i el mapejat de localitzacions) i Frugal GM (dedicat a tot tipus de recursos gratuits o realment barats).

Oriental Classes And Oriental Monsters d'Ed Martell


I ja per acabar us deixo una descàrrega que segurament us interessarà si us agraden les ambientacions propies del llunyà orient, ja que es tracta dels articles Oriental Classes i Oriental Monsters que van apareixer a la revista Dragon adaptats a D&D / Basic 1 i Labyrinth Lord, per descarregar-los consulteu aquest enllaç.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario