Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

jueves, 9 de mayo de 2013

Noticies de maig de 2013 (Segona part)

Ray Harryhausen (1920-2013)



Com ja sabreu, el passat dimarts va morir Ray Harryhausen, especialista en efectes especials i animació fotograma a fotograma, famós pel seu treball a pel·lícules clàsiques del cinema d'aventures com ara Jasón y los Argonautas (de la que podeu veure l'escena dels esquelets animats en un dels vídeos d'aquesta entrada).

A molts dels que ens agraden els jocs de rol i la fantasia tambè ens agrada el cinema d'aventures clàssic com el de les pel·lícules en les que Ray Harryhausen va col·laborar i per a les que no sembla que passi el temps, pel que us recomano que si en teníu la oportunitat no deixeu de veure-les, no us en penedireu.

Kickstarter de Lady Sabre & The Pirates of Ineffable Aether


I ja que parlem de l'aventura més clàssica us recomano que li feu una ullada a la campanya de mecenatge de Lady Sabre & The Pirates of Ineffable Aether, un webcomic amb guions de Greg Rucka i dibuixat per Rick Burchett (i que tambè surt al meu llistat de webcomics) i que està tenint un èxit extraordinari.

Little Wars d'H.G. Wells


Enguany es compleix el centenari de l'aparició de Little Wars, creat per H.G Wells i que es pot trobar online des de el Proyecto Gutenberg i Archive.org.

Ars Magica i Aegis


Amb l'anunci de la propera publicació de la 5ª edició d'Ars Magica per part d'Holocubierta Ediciones s'ha fet públic el desig de recuperar i tornar a posar en marxa el fanzine Aegis, si voleu col·laborar si queréis colaborar consulteu aquest enllaç.

Blogs interessants: Abro la puerta y miro i The OSR Library

I ja per acabar aquest segón lliurament de noticies us deixo dos blogs de rol que estic segur que us interessaran:


Abro la puerta y miro està dedicat al rol de Espasa i Bruixeria i compta amb aventures per a Savage Worlds i La Puerta de Ishtar.


The OSR Library està dedicat, tal i com el seu nom indica, al moviment OSR i hi trobareu abundant material que expandeix els retroclons cap a nous camps d'acció com per exemple l'Època Victoriana, l'Spaghetti Western o els Mites de Cthulhu.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario