Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

lunes, 4 de marzo de 2013

Noticies de març de 2013

I per inaugurar aquest mes de març no hi ha res millor que començar amb noticies que us puguin interessar:

Iniciativa solidaria de Nosolorol


Des de Nosolorol Ediciones ens proposen un interessant gest cap als jugadors de rol a l'atur:

El nostre país atravessa una dura crisi econòmica i tots coneixem a personas del nostre entorn que estan atravessant una situació complicada. Per això hem posat en marxa una promoció en la que les persones en situació d'atur podrán aconseguir un llibre de franc i un 40% de descompte a la nostra botiga. Aquí t'expliquem tot el que necessites saber.

Ja no cal veure les noticies per adonar-se que corren temps difícils. Amb la crisi econòmica colpejant fort el nostre país totos conèixem a persones del nostre entorn que estan passant per una situació complicada. Com a conseqüència molts s'han d'ajustar el cinturó al màxim, disminuint substancialment les seves opcions d'oci.

No obstant això, es prou conegut per tots que els jocs de rol son una diversió económica: amb un sol manual bàsic es poden jugar dotzenes i dotzenes d'històries, un divertiment en grup que dira més que qualsevol pel·lícula, llibre o fins i tot videojoc online. Es per això que a Nosolorol Ediciones volem ajudar a que aquelles persones que estiguin atravessant una mala època, per a que no hagin de renunciar a la seva afició dels jocs de rol.

Concretament, regalarem un llibre en format electrònic i un val del 40% de descompte a la nostra botiga online, que inclou llibres físics i electrònics, a tot usuari de la nostra web que acrediti de forma documental estar en situació d'atur (per exemple, amb la targeta de demandant d'ocupació). Aquest val només s'aplica a un exemplar de cada producte adquirit. Sabem que es una aportació insignificant i ens sap greu no estar en disposició de poder oferir una ajuda mes substancial a aquestes persones, però com a mínim podem contribuïr a fer una mica més suportables aquests moments tan delicats.

Per a beneficiar-te d'aquesta promoció has de seguir els pasos següents:
  • Registrar-te com a usuari a la nostra plana web (si es que ja no hi ets).
  • Enviar-nos un correo electrònic a ediciones@nosolorol.com acreditant que actualment et trobes en situació d'atur. Indica'ns que llibre del nostre catàleg t'agradaria rebre en format electrònic i quin és el teu nom d'usuari a la nostra web
  • Nosaltres et respondrem amb un codi de descàrrega del llibre, i un altre del 40% de descompte que podràs utilitzar per comprar a la nostra web el que desitgis.
Ens agradaria que ens ajudéssiu a difondre aquesta promoció entre els vostres coneguts i a la propia Internet. Perque en temps de crisi es quan més necessitem da la diversió i la imaginació...

46º Portada Llunar del Fanzine Rolero



El Fanzine Rolero arriba a la seva 46º Portada:

Tornem desprès d'una certa parada per traslladar i reorganitzar la revista, reprenem la continuïtat en data llunar. Existint tantes coses per publicar acumulades es millor no extendre´s més que hi ha lloc per al resúm.

A ressenyes tenim La Mirada del Centinela per Miguel de Rojas, Marvel Heroic Roleplaying, analitzat per Capitán Alain Masseri i Blood Red Sans, sortint-nos dels superherois i de qualsevol convencionalisme del rol.

Comptarem amb un altre lliurament de l'actual play de Pendragon d'Aquilifer, un diari de disseny i alhora de presentació de RiF Despertaferro i un repàs a l'esdevenir que ha patit en diferents edicions RuneQuest.

Com a contingut descarregable tenim un nou escenari de Fiasco JdR, Con B de Burbuja, perpetrat per Tirano i Arcano XIII que ja us vam anunciar, a més a més dels PJ pregenerats de Cazadores de Leyendas reconstruïts en el sistema XD6 de la mà de Eldaniel, creador dels sistema, tambè us oferim una masmorra per a Dungeonslayers: La Torre Abandonada per culpa de Tirano i, per últim, tenim un rol en viu d'estil noruec (es llarg d'explicar si no saps que vol dir això): El Reencuentro de Mario Fernandez.

Però no se'n vagin que encara hi ha més:

L'article de Magus sobre el rol a Finlandia i la seva traducció del Manifest Turku del rol com art us orientarà respecte al dit anteriorment.

Tenim ajudes de joc, com ara Los Sajones: Un Pueblo en la Encrucijada, per introduir-se en les teves partides gracies a Urox, més regles per a jugar rol inspirat en Lovecraft usant PentagoN, cobrint cordura i màgia, aixì com Carlos Plaza ens ofereix estadístiques d'animals per a ser usades a Shadow Hunters.

I, com no, la tira còmica de Kharma.

Crec que mai habiem trigat tant a arribar a la nostra cita, però segur que mai hem tingut tants articles ni tants continguts descarregables en una sola portada llunar. Ens anem superant en tots els camps, per dir-ho d'alguna manera.

Estarem més ràpidament de nou amb vosaltres a la propera, esperem que l'espera hagi valgut la pena tornant amb tant contingut sota el braç.

Creative Commons Licensed B&W Dungeon Maps


A vegades pot ocorrer que haguem d'improvitzar una sessió de rol i que no estiguem inspirats per a dibuixar el mapa d'una masmorra, es en aquests casos quan podem necessitar un mapa com els que ens ofereixen a Creative Commons Licensed B&W Dungeon Maps.

Open Gaming Monthly


Des de Fat Goblin Games ens anuncien l'aparició de la revista Open Gaming Monthly, dedicada en exclusiva als sistemes de joc basats en llicències obertes com la OGL o les llicències Creative Commons.

Traducció al castellà del GM’s Pack de RuneQuest 6


La editorial The Design Mechanism ha donat permís per a traduir el GM’s Pack de RuneQuest 6 al castellà, aquesta traducció ha sigut duta a terme per Manuel Alfonso García Gonzalez i es pot descarregar des de la secció de descàrregues del lloc web de la editorial.

Retorn de The Freak Times


El fanzine electrònic The Freak Times torna desprès d'una absència de 10 años y el seu breu pas per Trasgotauro.

La Puerta de Ishtar guanya 4 premios Poliedro



La Puerta de Ishtar ha guanyat los premios Poliedro en les categoríes de Millor ambientació, Millor narrativa, Millor joc de rol creat en castellà y Millor producte de l'any.

DiaRol 2013



L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus organitza el proper dia 9 de març a la seva seu social el DiaRol 2013, una nova edició de la jornada d'homenatge a Gary Gygax (creador del primer joc de rol, el Dungeons & Dragons). Es realitzaran diverses partides d'iniciació i demostració al joc de rol en qüestió, així com altres activitats relacionades com partides a d'altres jocs de taula, pel·lícules i conferències. Totes les activitats són gratuïtes, sense inscripció prèvia i obertes a tothom.
Programa d'activitats

16:00 a 21:00h Partides de demostració i iniciació a diferents jocs:
  • Diverses versions del primer i més popular joc de rol, el Dungeons & Dragons
  • El clàssic joc de taula amb miniatures Heroquest
  • Els nous jocs de d'exploració de masmorres: el joc de taula Descent i el joc de cartes Munchkin
  • I altres jocs de rol, de miniatures, de taulell i de cartes de fantasia heroica
21:00 a 22:00h Pausa per sopar

22:00 a 00:00h Projecció de pel·lícula sorpresa d'espasa i bruixeria

  Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus
  C/ Eduard Toda 12 baixos esquerra, 43204 Reus.
  Tel./Fax: 977 12 82 46
  Twitter: @AJJRR
  FB: Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus
  rolreus@gmail.com / info@ajjrr.org
  www.juegaarol.com / www.ajjrr.org

Reportatge sobre la filmació de l'Imperi Contraataca


I per acabar una mica de nostalgia amb un reportatge de mitja hora de duració cortesía de Star Wars Archives sobre la filmació de L'Imperi Contraataca, la segona parte de la trilogía original de Star Wars.



Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario