Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

martes, 13 de noviembre de 2012

Noticies de Novembre de 2012

Déu meu, soc com el conill blanc que arriba tard a tot arreu! Aquí teniu les primeres noticies del mes de novembre:

Aventuras en La Marca del Este: El Día de la Marca


Des d’Aventuras en La Marca del Este ens comuniquen la propera aparició d’un mòdul (com a descàrrega gratuïta) per a ser jugat el proper 24 de desembre dins de la celebració que han denominat com a El Día de La Marca. Aquesta celebració vindrà a substituir la Chainmail Bikini Party que s’havia de celebrar a Lorca a finals d’aquest mes.

Per aconseguir més informació podeu seguir aquests enllaços:

http://www.lamarcadeleste.com/2012/11/el-dia-de-la-marca.html
http://www.lamarcadeleste.com/2012/11/el-fuerte-en-el-paramo.html
http://www.holocubierta.com/index.php?option=com_content&view=article&id=397:el-dia-de-la-marca&catid=48:aventurasenlamarca&Itemid=67

Versió definitiva de Mazes & Minotaurs en espanyol


Des del blog La Frikoteca arriba la noticia de la versió definitiva en espanyol de Mazes & Minotaurs (la existència del qual us la vaig comentar en aquesta entrada). Si voleu més informació sobre com obtenir una copia impresa podeu consultar aquest enllaç.

Presentació de La Niebla que cubre las aguas a Generación X


Roberto Alhambra, autor de la trilogia La Alianza de los Tres Soles (i a qui vaig entrevistar en aquesta entrada) presentarà el proper 16 de novembre la segona part de la trilogia, La Niebla que cubre las aguas, a la llibreria Generación X.

El Club Kritik anuncia les XIX Jornadas Kritikas


El Club Kritik de Barcelona anuncia les seves XIX Jornadas Kritikas per als dies 23, 24 i 25 de novembre, entre les moltes activitats que està previst celebrar consta la presentació de La Puerta de Ishtar de Rodrigo García Carmona.

La Puerta de Ishtar: Compra en format físic i en format PDF


I parlant de La Puerta de Ishtar, el seu autor, Rodrigo García Carmona, comunica des del seu blog que el joc ja es troba disponible a través de Ediciones Sombra en format físic per a Espanya i a través de DriveThruRPG en format PDF, a més a més també està disponible el pack d' il·lustracions que els mecenes que vam donar suport al projecte vam rebre en el seu moment.

Pleistoceno: Juego de Rol en el Paleolítico


The successful run of La Puerta de Ishtar is beginning to revolutionise the national landscape of role-playing games, proof of this is the new blog Pleistoceno: Juego de Rol en el Paleolítico, where Luis M. Rebollar (one of the new helpers of Aventuras en La Marca del Este) anirà donant detalls del progrés del seu joc ambientat en temps prehistòrics.

Dice!


José Valverde, autor del blog Anotaciones de rol i del portal de noticies Multifriki, proporciona als jugadors una aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes que funcionin amb Android destinada a generar les tirades de daus més comunes als jocs de rol.

Concurs Steam Tales


La editorial Dlorean Ediciones dona a conèixer el seu concurs de relats de temàtica Steampunk:

PRIMER CONCURS STEAM TALES DE DLOREAN EDICIONES.

El certamen es regirà per les següents bases:
  1. Podran participar tots els que hi estiguin interessats, sigui quina sigui la seva nacionalitat, amb obres escrites es castellà.
  2. La temàtica serà Steampunk, sent potestat del jurat decidir si les obres s’ajusten o no a la temàtica escollida.
  3. S’acceptarà un màxim de dos relats per autor.
  4. La extensió dels mateixos no excedirà les 15 planes. Usant una font Arial 11 i interlineat 1,5.
  5. Els texts han d’anar signats i precedits del títol. Posant a l’assumpte “CONCURSO STEAMPUNK + TÍTOL + AUTOR”. La firma estarà composada per les següents dades: nom complet, nacionalitat, edat, adreça postal, e-mail. Els originals s’ha d’enviar a concursos@dloreanediciones.com
  6. Els relats guanyadors seran publicats en una antologia en format físic. Cada autor rebrà un exemplar de l’obra com a premi.
  7. No s’admetran escrits que no compleixin amb las bases del mateix.
  8. Tots els texts han d’estar revisats ortogràfica i gramaticalment abans de ser enviats. L’autor cedirà els drets d’autor sobre la seva obra només per a la publicació en l’esmentada antologia.
  9. Els noms dels relats seleccionats es faran públics el dia 15 de febrer de 2013 al blog dloreanediciones.blogspot.com, a la plana de facebook i a www.dloreanediciones.com.
  10. El termini de lliurament començarà l’1 de novembre de 2012 i finalitzarà el 31 de desembre de 2012 a les 12 de la nit.
  11. La participació al concurs suposa la total acceptació de les bases.


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario