Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 10 de octubre de 2012

Noticies d'Octubre de 2012

Torno un cop mes amb noticies que poden ser del vostre interès.

El Fanzine Rolero arriba a la seva 44ª edició






El Fanzine Rolero arriba a la seva 44ª edició amb els següents continguts:

Ens sortim de la fase de la lluna plena donant els darrers retocs a alguns continguts, però arribem amb no gens menys que dos descarregables , com ja s’ha anat comentant.

Per un costat tenim un escenari per Fiasco situat a la nostra història, Los Reyes de Ronda ens posarà als temps i les terres del bandolerisme espanyol.

Per l’altre, i canviant totalment d’òrbita, amb Rito de Buenos Aires ens situarem a l’Argentina amb el sistema PentagoN per a gaudir d’un mòdul inspirat en Lovecraft.

Però no perdem de vista els extres de les seccions habituals:

A ressenyes quelcom nou, Yggdrasil per geos, quelcom vell de Kult en tota la seva extensió i quelcom (d’experiència) manllevat: Aquilifer ens segueix explicant com es la Gran Campaña de Pendragon.

També hi ha espai per examinar un joc gens convencional, Murderous Ghosts, de mans de l’Eusebi. Un joc per a un sol jugador i el seu director desenvolupat per Vincent Baker, el creador d'Apocalypse World, i veurem com va la edició no convencional. Carlos Plaza ens relata les presentacions en jornades de Shadow Hunters.

Aquilifer fa de reporter especial a la crònica de la faceta rolera de les Ludo Ergo Sum, una de les jornades on es va presentar el joc d’en Carlos.

Al material per jugar no ens quedem únicament amb el contingut descarregable, ja que l’Urox continua Medianoche en el Imperio (FATE durant els temps de l’imperi romà) i Carlos amb Críticas Destructivas ens proposa un mòdul d’iniciació per a Shadow Hunters.

Pel que fa al camp de l’assaig Werden continúa a Taller de Jocs tractant els mecanismes per a crear mòduls des del més senzill fins al més complex i recuperem l’article de Magus sobre el rol a Brasil.

Se’ns ha caigut la tira còmica, però no deixa de ser una portada prou completa amb materials molt nodrits. Espero que l’espera hagi valgut la pena.


DungeonSpace




DungeonSpain, la firma especialitzada en accessoris per l’escenificació de dungeons per a jocs de rol ha iniciat un projecte de mecenatge a la plataforma Verkami destinat a l’obtenció de fons per al seu projecte d’escenaris per a jocs de ciencia-ficció.

Land of Nod: A World With Multiple Sentient Races?



Ja per acabar us deixo l’article A World With Multiple Sentient Races? del blog Land of Nod, en el que se’ns dona alguns suggeriments i dades de joc per usar espècies homínides primitives (com per exemple l’Homo Neanderthal) als jocs d’estètica Old School; un article realment interessant (no sempre hi han d’haver elfs i nans a les nostres sessions de joc).

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario