Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

viernes, 7 de septiembre de 2012

Noticies de Setembre de 2012

El Fanzine Rolero arriba a la seva 43ª edició




El Fanzine Rolero arriba a la seva quaranta-tres edició amb els següents continguts:

Després d’aprofitar que hi havia dues llunes plenes a l’agost per donar-nos 28 dies per a reagrupar i reorganitzar tasques ja estem de tornada amb dos descarregables, amb Hechiceros de Ablaneda per ampliar el joc del mateix nom fet per Arcano XIII i PentagoN que aporta un nou sistema universal.

Però com a revista periòdica s’ha d’arribar a temps i complir amb les seccions habituals:

A ressenyes i anàlisi Eusebi tracta de Legends of the Wulin i Tirano rescata la seva ressenya de Panty Explosion. A mes a mes tindrem com a extra una vista previa que haureu de descobrir vosaltres mateixos.

Taller de jocs tracta dels elements bàsics y les seqüències que es fan servir per a fer mòduls

Miguel de Rojas continua donant-nos entorns per a jugar-se amb Dark Heresy i, fins i tot, Only War.

Kharma ens ofereix 10 noves perícies per a Trasgos y Mazmorras.

I no tot son suplements i nous reglaments com els descarregables oferts, en aquesta lluna hi ha dos mòduls, La Búsqueda de la Reliquia, per a quatre personatges experimentats de Shadow Hunters i la primera part de La Medianoche del Imperio, ambientada cap a finals i a les fronteres de l’imperi romà per a jugar-se amb FATE.

I no ens falta ni la columna Vietnam me Mata, aquest cop explicant que és i com funciona Arcano XIII (incloent les admisions) i la tira còmica de Kharma.

The Free RPG Blog proposa la creació d’una biblioteca de jocs de rol gratuïts


Gràcies al blog There’s Dungeons down Under m’arriba la noticia de que Rob Lang, creador del joc Icar i administrador de The Free RPG Blog i de la comunitat 1KM1KT, ha tingut la brillant idea de crear un lloc web que funcioni com una bilbioteca per a reunir en un mateix lloc el munt de jocs de rol gratuïts que existeixen a Internet. Per a mes informació sobre el projecte i veure si podeu ajudar consulteu aquest enllaç.

Les Jornades Juguem! 2012 ja tenen cartell


El concurs per al cartell de les jornades Juguem! que es celebraran el 27 i el 28 d’octubre d’enguany ja té un guanyador: Sergi Peroy.


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario