Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

viernes, 13 de abril de 2012

Noticies d’Abril de 2012

Inauguro aquest mes d’abril amb una entrada dedicada a les primeres noticies que s’estan començant a produir.

Un petit afegit a la meva entrada del Carrusel Bloguero de Març


El Dado Inquieto es el protagonista d’aquesta primera noticia, ja que pel suggeriment d’un dels meus lectors catalans (Oddball) he afegit a l’entrada del Carrusel Bloguero de març un enllaç a la cronologia alternativa de Twilight 2000 que avarca des de 1998 fins 2005 y que surt a la web de l'Argonauta, desitjo que sigui del vostre interès i que us sigui útil.

39ª Portada Llunar del Fanzine Rolero



El Fanzine Rolero arriba a la 39ª Portada::

Ja som un altre cop aquí, que aquest cop se’ns passava la lluna plena amb els dos descarregables, un per a jocs de vell (Aventuras D6), un altre per a jocs de nou (un escenari per a Fiasco).

Si vols jugar el teu joc amb els sistema de Star Wars de Joc fent-lo servir per a un joc no espacial ja pots, i si et quedes curt amb els escenaris de Fiasco, joc aparegut a finals del mes passat ja en tens un més.

No ens estendrem molt més sobre els dos descarregables, que ja els vam anunciar anteriorment i volem que llueixi el material de les nostres seccions, que passem a enumerar.

A Anàlisis, Apocalypse World per Eusebi, Adventure Time per Kha i Spellbound Kingdoms per Capitán Alain Masseri, però sumem dues Proves de Joc, una de Mazes & Minotaurs, de l’anterior redactor i la de Todo Empieza con Igor Gouzenko per Cifuentes.

Recuperat de la revista NSR i per al Taller de Jocs, Mario Grande ens parla de barrejar jocs de rol amb un mòdul entre RuneQuest amb helens i Cthulhu amb la Guerra Civil Espanyola.

Tampoc no ens oblidem de les coses que fem a casa. Geos debuta a aquesta portada per adaptar la filosofia de la màgia de Donjon per a usar-se amb jocs XD6 com Ablaneda, Kon aporta com adaptar Historias de Darakkia al peculiar sistema de generació i resolució de Wizardz and Warriorz.

Als descarregables que es poden jugar hem d’afegir a Mòduls & Rolejables el fet de continuar tornant a publicar el mòdul D100 Los Mapas del Reino Antiguo de Jkeats que va aparèixer a NSR, El Último Viaje del Moonbeam per a Shadow Hunters dissenyat pel co-creador del joc Carlos Plaza.

Flying Swordsmen


Per acabar aquesta primera comanda de notícies us presentaré el joc Flying Swordsmen, escrit per Dennis Laffey i que he descobert a les darreres entrades de noticies de Dreams of Mythic Fantasy.

Flying Swordsmen es un joc d’estètica Old School (fet que el fa perfectament compatible amb jocs com Aventuras en La Marca del Este o Labyrinth Lord) que té com a tema central el Wuxia, el gènere de les arts marcials propi de les pel·lícules protagonitzades per Jet Li, Chow Yun-Fat, Michelle Yeoh i molts altres actors. Si us agrada aquest tipus de cinema o la cultura xinesa us recomano que us descarregueu Flying Swordsmen.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario