Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

domingo, 22 de abril de 2012

FOAC



Castellano: La Federació d'Oci Alternatiu de Catalunya anuncia su constitución oficial para el próximo 28 de abril en la asamblea que se llevará a cabo en el Espai Jove La Fontana de Barcelona.

Català: La Federació d'Oci Alternatiu de Catalunya anuncia la seva constitució oficial per al proper 28 de abril a l'asamblea que es durá a terme a l'Espai Jove La Fontana de Barcelona.

English: La Federació d'Oci Alternatiu de Catalunya announces its official establishment on 28 April in the assembly to be held in the Espai Jove La Fontana de Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario