Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

viernes, 10 de febrero de 2012

Noticies de Febrer de 2012

Aquest febrer de 2012 ve carregat de noticies interessants:

Ludotecnia: Concurso de Cazatalentos, edición 2012



La editorial Ludotecnia convoca el Concurso de Cazatalentos per enguany amb 4 categories: Relat, Disseny de Joc, Il·lustració i Portada.

Per obtenir més detalls i obtenir el reglament del concurs podeu consultar aquest enllaç.

En el moment d’escriure aquestes línies la categoria dedicada al Disseny de Jocs supera els 40 participants, incloent-me a mi.

37º Portada Lunar del Fanzine Rolero



El Fanzine rolero anuncía la seva 37ª Portada Llunar plena d’interessants continguts:


I un altre cop al peu del canó, amics meus. Anem complint amb la recuperació de materials de NSR, fent millores i no usant-los per a omplir deixant-vos sense menys materials. Tenim els 13 continguts de costum (que no pas llei), sumant dos mes i un d’ells es pot jugar i descarregar com es costum. Estem creixent.

Conocimiento Revelado per a Guerrero, Pícaro y Mago JDR es el que es pot descarregar. Desprès d’oferir-vos el manual bàsic del joc, traduït, editat i tornat a il·lustrar per l’estudi Arcano XIII i Tritones, un suplement 100% fet a l’estudi, ja tocava començar amb els suplements oficials, repetint amb Kha, Igner, Tirano i Terminus.

Ja vam anunciar prèviament aquesta novetat i vam parlar de les seves noves possibilitats per al joc, aixì que passo a comentar-vos els continguts del Fanzine en les seves diferents seccions:

A ressenyes per un cop tem més importància el rol en castellà: Lucinder tracta el manual bàsic de Fragmentos y Werden el mòdul per a CdB Todo Empieza con Igor Gouzenko.

Eclipse Phase es veurà analitzat per Alain Masseri i tenim un informe de les proves de joc de Miguel de Rojas amb El Anillo Único. També recuperem i actualitzem una ressenya de Werden de Galactica RPG parlant en general del jocs de franquícies de sèries gènere com es el cas.

Tambè us duem una crònica de les jornades Tarcador 2012 de Meroka com a reporter. Carlos Plaza tracta l’ús de les cartes + Rol al seu joc Shadow Hunters i també per ampliar regles Tirano desenvolupa l’ús de mecàniques de corrupció per al sistema XD6 i Mulko planteja introduir el sistema d’Aspectes nadiu de FATE a Guerrero Picaro y Mago.

No ens quedem amb aportacions de regles, Khazike ens aporta la seva segona entrega de llavors d’aventures per Ablaneda i Nebilim ens ofereix punts de partida per a sessions de rol amb zombis buscant la originalitat.

Com a contingut jugable estricte recuperem tambè de la NSR Los Mapas del Mundo Antiguo de JKeats, començant la seva publicació per episodis.

I no falta la tira còmica. Com a punt final els redactors i editors de Fanzine rolero muntem una votació interna per a decidir quins materials de rol gratuïts no apareguts a la revista durant el 2011 ens semblaven més recomanables. Teniu el ranking i els comentaris del debat següent.

Esperem que us agradi i us agraïm el reconeixement de la nostra tasca cooperativa mes a mes que representa el Premi poliedro que ens han tornat a concedir.


Batallas Navales en el siglo XVII


Albert Tarrés, del blog Akelarre Advanced, posa a la nostra disposició el suplement Batallas Navales en el siglo XVII per a la 3ª edició del joc Aquelarre.

El suplement es excel·lent en l’aspecte històric i estic segur que serà de l’interès de tots els aficionats.

Per a una versió a tot color podeu consultar aquest enllaç, per a una versió print friendly també podeu consultar aquest altre.

FATE Piratas MiniliteFATE Piratas Minilite



Des del blog Laboratorio Friki ens ofereixen FATE Piratas Minilite, un excelent joc per iniciar-se al rol i que pot usar-se junt amb el suplement anterior amb molt poc esforç.

Noticies interessants des de Dreams of Mythic Fantasy


El blog Dreams of Mythic Fantasy, dedicat fonamentalment a noticies de l’entorn Old School Reinassance sempre es una font d’interessants noticies.

La entrada del 5 de febrer passat no ho es menys ja que entre moltes altres ens porta un llistat de mòduls disponible per a AD&D1 i Osric, tant gratuïts com de pagament, i dona a conèixer el suplement gratuït Tricks, Empty Rooms & Basic Trap Design, dedicat en exclusiva a la creació de dungeons, tant aquest suplement com els altres que apareixen al blog Hack & Slash son realment interessants.


Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario