Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

lunes, 7 de noviembre de 2011

La vida segueix

Aquests dies començaré a reprendre l’activitat del blog desprès dels tristos esdeveniments que us vaig comunicar en aquesta entrada.
Per inaugurar aquesta tornada us comentaré algunes noticies que poden ser del vostre interès:

Propera publicació de Món de Monstres


La editorial catalana Maqui Edicions ens comunica en el seu blog que a finals d’any publicarà Món de Monstres, un joc ambientat a la fantasia més clàssica tipus Old School. Si voleu més informació sobre aquest podeu consultar aquesta entrada, aquesta altra i aquesta altra.

Naixement d’un nou escenari de campanya per a Aventuras en La Marca del Este: Vermigor



Des de la editorial Holocubierta, Aventuras en La Marca Del Este i Outcasted Project ens anuncien el naixement de Vermigor, un nou escenari de campanya d’horror gòtic a l’estil Ravenloft per a Aventuras en La Marca Del Este en el que podran participar tots els afeccionats que ho desitgin donant idees per al seu desenvolupament; quan aquest escenari estigui enllestit es trobarà disponible com a descàrrega gratuïta en format pdf.



Per començar a gaudir d’aquest escenari Holocubierta ens ofereix l’aventura Miedo a la Oscuridad en descàrrega gratuïta en versió a tot color o en versió per a imprimir.

Carrusel Bloguero de Juegos de Rol: El Terror y lo Sobrenatural en los juegos de rol.



La iniciativa Carrusel Bloguero segueix endavant i aquest mes, amb el blog Outcasted Project com a amfitrió ens proposa com a tema el tractament del terror i el sobrenatural als jocs de rol.

El Cosmonauta



I ja per acabar aquesta entrada us presento el tràiler de El Cosmonauta, una pel•lícula de ciència-ficció sota llicencia Creative Commons i finançat mitjançant crowdfunding que pot ser bastant interessant. La pel•lícula es troba en fase de postproducció i potser us pot interessar col•laborar per a que aquesta pugui acabar-se.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario