Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

sábado, 12 de noviembre de 2011

Continguts de la 34ª Portada Lunar del Fanzine Rolero



Arcano XIII i Alex Werden, editor en cap de Fanzine Rolero han tingut l’amabilitat d’enviar-me una nota de premsa amb els continguts de la 34ª Portada Lunar (que estarà disponible per a la seva consulta el proper dilluns per la tarda):

La lluna plena ens torna fer sortir del cau i aquest cop augmentem la plantilla d’editors per ajudar a la preparació d’articles. A l’Eusebi, Tirano i Werden se’ls hi afegeixen com a nous llunàtics Aquilifer i Khazike, tots dos coneguts per les seves publicacions a la revista.

També portem material jugable gratuït. Tirano, Khazike, Igner Eldar i Terminus_Est han traduït, maquetat i tornat a dibuixar Guerrero, Pícaro y Mago JdR de Stargazer Games.

No us hauria d’agafar de sorpresa si ha funcionat la nostra publicitat, però us podem avançar en aquest cas que es tracta d’un joc de fantasia lleuger en extensió i en les seves mecàniques de nova fornada. Diguem que es com D&D però sense necessitar tant, fet que ve a ser un resum de tota la fornada de jocs nous com ara aquest.

En canvi, si que es noticia que també incloem una aventura que es pot jugar amb es sistema que es vulgui feta per Daniel Julivert, Los Cuervos de Llandwydd, que no per ser genèrica deixa de venir amb fitxes de PJ, mapes i altres complements.

També us donem llestes per a ser impreses, les pantalles de Wizardz & Warriorz, el joc de Tirano de descàrrega gratuïta ofert anteriorment per la revista, muntades per Igner Eldar.

A les seccions habituals venim carregats de ressenyes, Wachinayin aborda Yuuyake Koyake, rol japonès amb cues d’os rentador. Eusebi examina Lacuna de l’inclassificable Jared Sorensen, Aquilifer el clàssic independent Agon, i Werden el joc gratuït d’aquí Revolveres y Ocultistas mentre el seu grup de joc informa de les seves partides amb ell usant el sistema Cthulhu Dark.

Altres continguts son el Taller de Jocs, on en Werden tracta la relació laboral i creativa amb dibuixants, tot i que no s’acaben aquí els continguts enfocats a jugar-se. Cronista segueix explicant-nos com rolejar Global Frequency, Carlos Plaza ens posa un exemple pràctic de com articular tots els seus articles anteriors per crear una població amb trames i PNJ per a Shadow Hunters, Miguel Rojas revisa la creació i l’ús de cavallers per a Canción de Hielo y Fuego donant exemples i consells.

Esperem que us agradi, com a mínim us pot donar un centenar d’hores d’entreteniment.




Entre els continguts d’aquesta nova edició destaca de manera important el joc gratuït Guerrero, Pícaro y Mago, (la traducció al castellà de Warrior, Rogue & Mage), creat per Michael Wolf, un joc de fantasia amb regles senzilles i amb tocs Old School que paga la pena llegir i que , en la meva humil opinió, pot ser una bona eina per introduir als neòfits als jocs de rol.

Això es tot, espero que en gaudiu.



Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario