Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

viernes, 30 de septiembre de 2011

Reflexions, preparatius de la Caixa Blava, notícies d’interès y descarregues recomanades

A l’espera de tenir enllestida la ressenya fotogràfica de l’edició espanyola de Donjon us ofereixo un conjunt de noticies que estic segur que us interessarán.

Reflexions sobre la visibilitat de l’afecció als jocs de rol
Des dels blogs Veinticinco Horas al Día i Outcasted Project s’han exposat unes reflexions molt interessants sobre com donar a conèixer el nostre hobby.

Els preparatius de la Caixa Blava de Aventuras en La Marca del Este segueixen endavant


La Marca del Este segueix endavant amb el preparatius de la Caixa Blava. Per a veure l’últim informe de progrés podeu seguir aquest enllaç i per veure en tota la seva esplendor la imatge de A.J. Manzanedo que il·lustra aquest apartat podeu visitar aquest altre.

Les vendes de Donjon segueixen a bon ritme


Les vendes de l’edició en castellà de Donjon segueixen creixent (en el moment en el que estic escrivint aquestes línies ja s’han venut 205 exemplars dels 306 impresos). Si voleu adquirir un exemplar podeu seguir aquest enllaç.

Edge Entertainment presenta la propera edició de la Llamada de Cthulhu

La editorial Edge Entertainment anuncia la edició primigènia de La Llamada de Cthulhu, a tot color i en format de luxe.

Descàrregues recomanades

I per acabar us recomano que li feu una ullada a aquestes dues descàrregues gratuïtes:



L’adaptació de l’univers de les pel·lícules de la saga d’Alien per a Cacería de Bichos que ha preparat JMPR del blog Outcasted Project.


El reglament Cthulhu d100 de la editorial Three Fourteen Games, basat en el sistema GORE de Goblinoid Games.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario