Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

domingo, 28 de agosto de 2011

Noticies interessants

A l’espera d’acabar la versió en anglès de Pantà dels Sospirs faré un repàs d’un conjunt de noticies interessants.

Entrevista a Francisco José Campos



El blog Aventuras en La Marca del Este publica una entrevista molt interessant amb Francisco José Campos, l’editor en cap de la revista Dragón en la edició espanyola publicada per Ediciones Zinco a mitjans dels anys 90.

Resultat de la II Convocatoria de Crónicas de la Marca del Este y Concurso Mercenarios de Marvalar



El passat 23 d’agost l’editorial Holocubierta va donar a conèixer els guanyadors de la II Convocatoria de Crónicas de la Marca del Este , es van presentar un total de 34 participants i finalment han estat escollits 16 relats que sortiran publicats en el segon volum de las Crónicas, des d’aquí felicito als guanyadors.


Coincidint amb la propera aparició de l’edició de butxaca de Aventuras en la Marca del Este i del mòdul Lo que el Ojo no ve Holocubierta junt amb el blog Otcasted Project han posat en marxa el concurs Mercenarios de Marvalar; totes les persones que desitgin participar han de residir a Espanya i hauran de crear el mercenari més original i divertit que se’ls hi acudeixi, el guanyador obtindrà com a premi un pack amb les dues publicacions ja mencionades.

Propera publicació de Donjon gracies a l’editorial ConBarba


L’editorial ConBarba anuncia la propera aparició de l’edició en castellà del joc Donjon de Clinton R. Nixon.

El joc estarà disponible en format físic a un preu de 6 € (despeses d’enviament apart) i està previst que s’inicií una preventa els dies vinents, de moment Donjon tambè es pot descarregar de manera gratuïta (XHTML i PDF en formats A4 i A5) per a que tothom que ho desitgi li pugui donar una ullada i així pugui ajudar en la correcció de possibles errors.

Manuals de Cacería de Bichos impresos i en procés de dedicatòries en marxa


Zonk-PJ comunica al seu blog que ja ha rebut tots els exemplars impresos del manuals de Cacería de Bichos, aquests dies es dedicarà a numerar-los i signar-los ( incloent les dedicatòries especials per a totes les persones que hagin participat en el procés de preventa) i la propera setmana es durà a terme la distribució dels manuals.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario