Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

lunes, 2 de mayo de 2011

Tesoros de la Marca (català)


Els autors de La Marca del Este han decidit donar un nou pas endavant amb la creació de la seva botiga online: Tesoros de la Marca.




Dins de la oferta lúdica que posen a disposició dels afeccionats s’inclou el seu joc així com d’altres en format físic (jocs de rol, de tauler i cartes així com jocs de rol de segona mà, fet que constitueix una oportunitat per adquirir jocs que en el seu moment no vam poder comprar) i jocs de rol en format pdf.

Dins d’aquest últim apartat s’ha de destacar la prevenda del Cacería de Bichos de Demonio Sonriente i descàrregues gratuïtes de jocs creats per autors del panorama “indie” del país (això inclou Haunted House del Proyecto Arcadia i Shadow Hunters.

Des de El Dado Inquieto no puc mes que felicitar a La Marca del Este i desitjar-los el millor a aquest projecte i a altres futurs projectes.



Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario