Este blog no apoya la difusión de contenidos con derechos de autor (excepto los casos en los que el autor da su permiso para ello o los difunde de manera gratuita).
Aquest blog no dona suport a la difusió de continguts amb dret d'autor (exceptuant els casos en els que l'autor en dona permís o els difon de manera gratuïta).
This blog does not support the dissemination of copyrighted content (except for cases in which the author gives permission for it or spreads for free).

miércoles, 4 de mayo de 2011

Inspiració (I): Conceptships



Els que fruïm dels jocs de rol (ja sigui jugant, arbitrant, creant o totes tres coses a la vegada) molts cops necessitem alimentar la nostra imaginació de diverses maneres ja sigui mitjançant l’hàbit de la lectura, el visionat  de pel·lícules de cinema i sèries de televisió o la contemplació del treball d’artistes i dissenyadors. Amb aquesta entrada inicio una sèrie que te com a objectiu compartir amb vosaltres algunes influències que espero que siguin del vostre interès i que us ajudin a inspirar-vos.

Al primer lliurament d’aquesta sèrie d’articles us proposo que visiteu el blog conceptships.blogspot.com, creat per Igor Tcak i que es dedica a recopilar les obres d’artistes que es dediquen fonamentalment al disseny de vehicles i ambients dins de l’àmbit de la ciència-ficció.

Maxim Revin
Philippe Bouchet
Paul Boutros
Nicolas Bouvier
Desprès de veure les imatges d’aquesta entrada i les moltes altres a conceptships.blogspot.com estic segur que viatjareu a móns llunyans i ignots.

Aquesta entrada tambè està disponible en els següents idiomes:
Castellano English

No hay comentarios:

Publicar un comentario